Jezni Buffon odgovarja na špekulacije

Foto: EPA
Foto: EPA
V Italiji ponovno odmeva škandal o domnevnem prirejanju rezultatov, zaradi katerega je bilo zaslišanih že na desetine ljudi, medtem ko so so bili nekateri celo aretirani. Ostro je proti medijskim špekulacijam nastopil vratar Gianluigi Buffon.
Oglej si celoten članek

''S svojim denarjem lahko kupujem ure, zemljo ali ga dam prijatelju. z njim počnemo, kar želimo, venda očitno tega v Italiji ne smeš. To pomeni, da bom moral naslednjič vsem razložiti, kaj sem počel in kje sem zapravil svoj denar. Ničesar mi ni potrebno razlagati ali opravičevati. Nič nisem naredil narobe. V mojih očeh je vse tako jasno, da mi sploh ni treba skrbeti. Vse se je odvijalo po pravilih. Kar obžalujem, so te špekulacije,'' je povedal Buffon.

Dotaknil se je tudi svoje poškodbe, ki je dolgo metala senco dvoma na njegov nastop za državno reprezentanco. ''Padel sem na ramo, ampak nič resnega. Šlo je za preventivni ukrep. V tem trenutku nam ni treba skrbeti, ampak potrebujemo pogum in odločnost. Imeli smo slab dan proti Rusiji, a rezultat ne šteje nič. To nam bo pomagalo,'' je dodal štiriintridesetletnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:01 3. Junij 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870<br /><br />Ce koga zanima super igra manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.