Šport
14 ogledov

Jezni Buffon odgovarja na špekulacije

buffon italijanska reprezentanca EPA
V Italiji ponovno odmeva škandal o domnevnem prirejanju rezultatov, zaradi katerega je bilo zaslišanih že na desetine ljudi, medtem ko so so bili nekateri celo aretirani. Ostro je proti medijskim špekulacijam nastopil vratar Gianluigi Buffon.

''S svojim denarjem lahko kupujem ure, zemljo ali ga dam prijatelju. z njim počnemo, kar želimo, venda očitno tega v Italiji ne smeš. To pomeni, da bom moral naslednjič vsem razložiti, kaj sem počel in kje sem zapravil svoj denar. Ničesar mi ni potrebno razlagati ali opravičevati. Nič nisem naredil narobe. V mojih očeh je vse tako jasno, da mi sploh ni treba skrbeti. Vse se je odvijalo po pravilih. Kar obžalujem, so te špekulacije,'' je povedal Buffon.

Dotaknil se je tudi svoje poškodbe, ki je dolgo metala senco dvoma na njegov nastop za državno reprezentanco. ''Padel sem na ramo, ampak nič resnega. Šlo je za preventivni ukrep. V tem trenutku nam ni treba skrbeti, ampak potrebujemo pogum in odločnost. Imeli smo slab dan proti Rusiji, a rezultat ne šteje nič. To nam bo pomagalo,'' je dodal štiriintridesetletnik.

Komentarjev 1
  • grega.prebil 14:01 03.junij 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super igra manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se rokomet,kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.