Jezni Mourinho stresel gnev na vodstvo tekmovanja

Foto: Epa
Foto: Epa
V sredo bi morali biti odigrani dve tekmi v angleški Premier League, a so morali program spremeniti. In s tem so zmotili legendarnega Portugalca.
Oglej si celoten članek

16. kolo Premier League bi se v sredo moralo skleniti z dvema obračunoma, a bo odigran le en. Srečanje med Tottenhamom in Fulhamom je bilo namreč preloženo zaradi prevelikega števila okužb z novim koronavirusom v taboru "kočarjev".

V ponedeljek so iz enakega razloga preložili tekmo med Evertonom in Manchester Cityjem. Današnji londonski derbi pa je bil odpovedan le nekaj ur pred predvidenim začetkom.

Premier League Čvrst bunker za praznični šok na Anfieldu

Kot je na svojih družbenih omrežjih objavil Tottenham, je Fulham vodstvo lige zaprosil za preložitev in novo delegiranje tekme v drugem terminu.

Vse skupaj pa je očitno s težkim srcem spremljal strateg "ostrog" José Mourinho. Portugalec je v poznih popoldanskih urah na družbenem omrežju objavil posnetek, na katerem je izrazil svoje mnenje o situaciji.

Z objektivom je zajel svojo ekipo med čakanjem na razplet, ko še ni bilo znano, ali se bo obračun v severnem Londonu odvil.

"Tekma ob šestih popoldne ... Še vedno ne vemo, ali bomo igrali. Najboljša liga na svetu," je okrog tretje ure po lokalnem času sarkastično zapisal Mourinho in tako zbodel vodstvo tekmovanja.

Severnolondonski Tottenham je na sedmem mestu prvenstvene lestvice in se bori za vstop v Ligo prvakov. Zahodnolondonski Fulham je trenutno na 18. mestu, ki ob koncu sezone prinaša izpad v Championship.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 04:55 31. December 2020.

    www︎.︎FideLizy︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.