Jokić-manija prevzela Nottingham

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski reprezentant Bojan Jokić navdušuje s svojimi predstavami v dresu angleškega drugoligaša Nottingham Forest.
Oglej si celoten članek

Bojan Jokić je v zimskem prestopnem roku okrepil Nottinhgam Forest, kamor se je preselil kot posojeni nogometaš Villarreala.

Slovenski reprezentat se na otoku odlično počuti, s svojo zadnjo predstavo na tekmi z Leeds Unitedom pa si je prislužil mesto v najboljši enajsterici preteklega kroga.

Branilec je odločilno pripomogel k temu, da je Nottingham svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in na koncu slavil z minimalno prednostjo 1:0. S tem je vpisal nove tri točke, kar ga po 30. odigranih krogih uvršča na deseto mesto lestvice.

''Jokić je navdušil pri zmagi Foresta nad Leeds Unitedom (1:0), s katero so svoj niz nepremaganosti podaljšali na 13 tekem. Slovenski branilec je odigral pomembno vlogo pri četrti zaporedni tekmi brez prejetega zadetka, obenem pa je pretil v napadu, saj je sodeloval pri zadetku Nelsona Oliveire,'' piše spletna strani Football-league.co.uk.

S predstavo slovenskega branilca so bilia zadovoljni tudi navijači. ''Izgleda, da je Jokić primerna zamenjava za Danija Pinilllosa,'' je zapisal eden od njih. ''Hitrost, s katero se je Jokić prilagodil v novi ekipi, je osupljiva,'' pa je dodal drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.