Šport > Nogomet
54 ogledov

Jokić-manija prevzela Nottingham

bojan jokić EPA
Slovenski reprezentant Bojan Jokić navdušuje s svojimi predstavami v dresu angleškega drugoligaša Nottingham Forest.

Bojan Jokić je v zimskem prestopnem roku okrepil Nottinhgam Forest, kamor se je preselil kot posojeni nogometaš Villarreala.

Slovenski reprezentat se na otoku odlično počuti, s svojo zadnjo predstavo na tekmi z Leeds Unitedom pa si je prislužil mesto v najboljši enajsterici preteklega kroga.

Branilec je odločilno pripomogel k temu, da je Nottingham svojo mrežo ohranil nedotaknjeno in na koncu slavil z minimalno prednostjo 1:0. S tem je vpisal nove tri točke, kar ga po 30. odigranih krogih uvršča na deseto mesto lestvice.

''Jokić je navdušil pri zmagi Foresta nad Leeds Unitedom (1:0), s katero so svoj niz nepremaganosti podaljšali na 13 tekem. Slovenski branilec je odigral pomembno vlogo pri četrti zaporedni tekmi brez prejetega zadetka, obenem pa je pretil v napadu, saj je sodeloval pri zadetku Nelsona Oliveire,'' piše spletna strani Football-league.co.uk.

S predstavo slovenskega branilca so bilia zadovoljni tudi navijači. ''Izgleda, da je Jokić primerna zamenjava za Danija Pinilllosa,'' je zapisal eden od njih. ''Hitrost, s katero se je Jokić prilagodil v novi ekipi, je osupljiva,'' pa je dodal drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.