Jokić pričakuje zmago, Slaviša "doma"

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenska nogometna reprezentanca v spodbudnem ozračju pričakuje prvo tekmo pod šefovanjem Slaviše Stojanovića, ki bo zadnji trening s fanti opravil v "svojih" Domžalah.
Oglej si celoten članek

"Igramo doma, pričakujemo zmago in preizkušanje novih stvari. S kadrom, ki ga imamo, želimo prikazati čim boljšo igro," je torkovo prijateljsko tekmo Slovenije in ZDA (Stožice, 18.15) za nzs.si optimistično napovedal levi bočni branilec Bojan Jokić.

"Občutki so v redu, kader je skoraj isti, trenirali smo dobro. Pomembno je bilo, da smo zmagali zadnjo tekmo s Srbijo in popravili vtis s prejšnjih tekem, ki smo jih odigrali malo slabše. Zdaj začenjamo novo zgodbo," je nadaljeval Gorenjec, ki bo z ekipo zadnji trening opravil v Domžalah, kraju srečnega imena za novopečenega selektorja Slavišo Stojanovića.

Ta se namreč v klub svojih največjih uspehov na Slovenskem v uradni vlogi vrača prvič po letu 2008, ko je zapustil domžalsko klop. Pred tem je ta klub vodil šest sezon, osvojil dva naslova državnega prvaka – 2007 in 2008 – ter tako postal najmlajši trener v Sloveniji, ki mu je to uspelo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.