Šport > Nogomet
19 ogledov

Jokić pričakuje zmago, Slaviša "doma"

Landon Donovan Bojan Jokic Jokič Jokić Landon Donovan EPA
Slovenska nogometna reprezentanca v spodbudnem ozračju pričakuje prvo tekmo pod šefovanjem Slaviše Stojanovića, ki bo zadnji trening s fanti opravil v "svojih" Domžalah.

"Igramo doma, pričakujemo zmago in preizkušanje novih stvari. S kadrom, ki ga imamo, želimo prikazati čim boljšo igro," je torkovo prijateljsko tekmo Slovenije in ZDA (Stožice, 18.15) za nzs.si optimistično napovedal levi bočni branilec Bojan Jokić.

"Občutki so v redu, kader je skoraj isti, trenirali smo dobro. Pomembno je bilo, da smo zmagali zadnjo tekmo s Srbijo in popravili vtis s prejšnjih tekem, ki smo jih odigrali malo slabše. Zdaj začenjamo novo zgodbo," je nadaljeval Gorenjec, ki bo z ekipo zadnji trening opravil v Domžalah, kraju srečnega imena za novopečenega selektorja Slavišo Stojanovića.

Ta se namreč v klub svojih največjih uspehov na Slovenskem v uradni vlogi vrača prvič po letu 2008, ko je zapustil domžalsko klop. Pred tem je ta klub vodil šest sezon, osvojil dva naslova državnega prvaka – 2007 in 2008 – ter tako postal najmlajši trener v Sloveniji, ki mu je to uspelo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.