Jordan in LeBron ''zakrivila'' pretep

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Razprava o tem, kdo je najboljši košarkar vseh časov, Michael Jordan ali LeBron James, se je končala s fizičnim obračunavanjem in obiskom policije.
Oglej si celoten članek

Ameriški mediji poročajo o bizarnem incidentu, ki se je zgodil v študentskem domu ene od državnih fakultet. Sostanovalca sta se sporekla o tem, ali je LeBron James boljši košarkar od Michaela Jordana. Razprava je hitro prerasla v prepir in se končala s pretepom.

Posredovati je morala policija, ki je aretirala 22-letnega Daniela Mondelica, ki ga obtožnica bremeni groženj in fizičnega napada. ''Policija je Mondelicu prepovedala, da bi se vrnil domov, razen kratkega obiska v spremstvu mož v modrem, da je lahko pobral svoje stvati,'' še pišejo mediji čez lužo.

Policija je potrdila, da sta se moška sprla na temo najboljšega košarkarja v zgodovini, ni pa jasno, ali je Mondelice pristaš Jordana ali LeBrona.

Mondelica v sredo čaka zaslišanje na sodišču. Le upamo lahko, da sodnik ni navijač Kobeja Bryanta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.