Šport > Košarka
7 ogledov

Jordan in LeBron ''zakrivila'' pretep

michael jordan lebron james Profimedias
Razprava o tem, kdo je najboljši košarkar vseh časov, Michael Jordan ali LeBron James, se je končala s fizičnim obračunavanjem in obiskom policije.

Ameriški mediji poročajo o bizarnem incidentu, ki se je zgodil v študentskem domu ene od državnih fakultet. Sostanovalca sta se sporekla o tem, ali je LeBron James boljši košarkar od Michaela Jordana. Razprava je hitro prerasla v prepir in se končala s pretepom.

Posredovati je morala policija, ki je aretirala 22-letnega Daniela Mondelica, ki ga obtožnica bremeni groženj in fizičnega napada. ''Policija je Mondelicu prepovedala, da bi se vrnil domov, razen kratkega obiska v spremstvu mož v modrem, da je lahko pobral svoje stvati,'' še pišejo mediji čez lužo.

Policija je potrdila, da sta se moška sprla na temo najboljšega košarkarja v zgodovini, ni pa jasno, ali je Mondelice pristaš Jordana ali LeBrona.

Mondelica v sredo čaka zaslišanje na sodišču. Le upamo lahko, da sodnik ni navijač Kobeja Bryanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.