Jordan prihaja v Krko

Foto: ABA
Foto: ABA
Po zapisih iz ZDA slovenski državni prvak Krka ni daleč od zanimivega avtograma na pogodbi. Nanjo naj bi se podpisal center NBA-moštva New York Knicks Jerome Jordan.
Oglej si celoten članek

Moštvo slovenskih državnih prvakov Krke bo očitno počasi začelo dobivati dokončno podobo. Z Novomeščani se je namreč dogovoril center moštva New York Knicks, ki ga je balkansko občinstvo spoznalo v majici Hemofarma, Jerome Jordan, poroča NY Post.

Kot je zatrdil zastopnik 24-letnega 213 centimetrov visokega jamajškega centra, se je Jordan z Novomeščani dogovoril, da se po koncu lockouta (prenehanju vseh dejavnosti v NBA, op. a.) lahko vrne v moštvo Knicks. To ga je sicer od Milwaukeeja, ki ga je na naboru izbral leta 2009, odkupilo za milijon dolarjev. Zanimivo je, da je Jordan v lanski sezoni eno najboljših tekem odigral ravno proti Krki, ko je dosegel 23 točk, oplemenitenih z osmimi skoki. Povprečno pa je dosegal 7,5 točke in 3,7 skoka v 15 minutah na 26 tekmah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.