Šport > Košarka
22 ogledov

Jordan prihaja v Krko

Jerome Jordan ABA
Po zapisih iz ZDA slovenski državni prvak Krka ni daleč od zanimivega avtograma na pogodbi. Nanjo naj bi se podpisal center NBA-moštva New York Knicks Jerome Jordan.

Moštvo slovenskih državnih prvakov Krke bo očitno počasi začelo dobivati dokončno podobo. Z Novomeščani se je namreč dogovoril center moštva New York Knicks, ki ga je balkansko občinstvo spoznalo v majici Hemofarma, Jerome Jordan, poroča NY Post.

Kot je zatrdil zastopnik 24-letnega 213 centimetrov visokega jamajškega centra, se je Jordan z Novomeščani dogovoril, da se po koncu lockouta (prenehanju vseh dejavnosti v NBA, op. a.) lahko vrne v moštvo Knicks. To ga je sicer od Milwaukeeja, ki ga je na naboru izbral leta 2009, odkupilo za milijon dolarjev. Zanimivo je, da je Jordan v lanski sezoni eno najboljših tekem odigral ravno proti Krki, ko je dosegel 23 točk, oplemenitenih z osmimi skoki. Povprečno pa je dosegal 7,5 točke in 3,7 skoka v 15 minutah na 26 tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.