Jose: "Levante provociral in kradel čas"

Foto: EPA
Foto: EPA
Po dveh osupljivih zmagah so nogometaši Reala v nedeljskem večeru doživeli boleče strmoglavljenje. Z 1:0 je bil od superzvezdniške zasedbe boljši Levante. Trener Jose Mourinho ne skopari s kritikami, tudi na račun Levanteja: "Bili so bolj modri od nas, sijajno so provocirali in kradli čas, a to je sestavni del nogometne igre."
Oglej si celoten članek

Razvpiti portugalski nogometni strokovnjak Jose Mourinho je "našel krivca" za poraz madridskega Reala v tretjem kolu španskega prvenstva proti Levanteju z 0:1, to pa je Sami Khedira. Nemški nogometni reprezentant tunizijskega rodu je v 40. minuti prejel rdeči karton, ker je odrinil enega od tekmečevih nogometašev, madridskemu klubu pa je zaušnico prisolil Arouna Kone, ki je v 68. minuti dosegel edini in zmagoviti gol za Levante.

"Tekmo smo izgubili, ker je eden naših nogometašev pokazal pomanjkanje športne inteligence," je med drugim dejal Mourinho in dodal: "Čestitam igralcem Levanteja za zmago, bili so bolj modri od nas, sijajno so provocirali in kradli čas, a to je sestavni del nogometne igre."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • d
    16:03 19. September 2011.

    Če je modrost v tem da kradeš čas in provociraš, potem vemo kakšen si Mourinho ! Lepo si se.

  • 15:46 19. September 2011.

    ...škoda je igralcev!

  • 11:23 19. September 2011.

    pri realu je več takšnih s pomankanjen inteligence, in ne samo športne. in to kažejo že kar nekaj časa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.