Šport > Nogomet
12 ogledov

Jose: "Levante provociral in kradel čas"

jose mourinho EPA
Po dveh osupljivih zmagah so nogometaši Reala v nedeljskem večeru doživeli boleče strmoglavljenje. Z 1:0 je bil od superzvezdniške zasedbe boljši Levante. Trener Jose Mourinho ne skopari s kritikami, tudi na račun Levanteja: "Bili so bolj modri od nas, sijajno so provocirali in kradli čas, a to je sestavni del nogometne igre."

Razvpiti portugalski nogometni strokovnjak Jose Mourinho je "našel krivca" za poraz madridskega Reala v tretjem kolu španskega prvenstva proti Levanteju z 0:1, to pa je Sami Khedira. Nemški nogometni reprezentant tunizijskega rodu je v 40. minuti prejel rdeči karton, ker je odrinil enega od tekmečevih nogometašev, madridskemu klubu pa je zaušnico prisolil Arouna Kone, ki je v 68. minuti dosegel edini in zmagoviti gol za Levante.

"Tekmo smo izgubili, ker je eden naših nogometašev pokazal pomanjkanje športne inteligence," je med drugim dejal Mourinho in dodal: "Čestitam igralcem Levanteja za zmago, bili so bolj modri od nas, sijajno so provocirali in kradli čas, a to je sestavni del nogometne igre."

Komentarjev 3
  • d 16:03 19.september 2011.

    Če je modrost v tem da kradeš čas in provociraš, potem vemo kakšen si Mourinho ! Lepo si se.

  • 1111 15:46 19.september 2011.

    ...škoda je igralcev!

  • bunny 11:23 19.september 2011.

    pri realu je več takšnih s pomankanjen inteligence, in ne samo športne. in to kažejo že kar nekaj časa...