José Mourinho že ima nov klub

Foto: Epa
Foto: Epa
Sloviti Portugalec ni dolgo čakal na novo službo.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho je po odhodu iz londonskega Tottenhama hitro dobil novo trenersko zaposlitev. Sloviti Portugalec se vrača na Apeninski polotok, po Interju, ki ga je popeljal tudi evropskega naslova, bo zdaj prevzel Romo. Novico so v klubu že potrdili, le nekaj ur po tem, ko so objavili informacijo, da dozdajšnji trener Paulo Fonseca po tej sezoni zapušča svojo pozicijo.

Portugalec je v Londonu ostal brez posla sicer sredi aprila, Tottenham je vodil 17 mesecev. "Navdušeni smo, da nam je uspelo pripeljati Mourinha. Jose je ovajal lovorike v vseh tekmovanjih in našemu projektu prinaša odločno vodstvo in izjemne izkušnje. Njegov podpis predstavlja velik korak v pravo smer pri gradnji zmagovalne mentalitete v klubu," je ob sklenitvi sodelovanja z Mourinhom izjavil predsednik Rome Dan Friedkin.

"Izjemna strast Rominih navijačev me je prepričala, da sprejmem to službo. Komaj čakam, da začnemo," pa je dejal Mourinho, ki je podpisal triletno pogodbo.

Poleg Tottenhama in Interja je v karieri sicer vodil še Benfico, Uniao de Leirio, Porto, s katerim je prav tako slavil v ligi prvakov, Chelsea, Real Madrid in Manchester United.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.