Šport > Nogomet
2530 ogledov

José Mourinho že ima nov klub

jose mourinho Epa
Sloviti Portugalec ni dolgo čakal na novo službo.

Jose Mourinho je po odhodu iz londonskega Tottenhama hitro dobil novo trenersko zaposlitev. Sloviti Portugalec se vrača na Apeninski polotok, po Interju, ki ga je popeljal tudi evropskega naslova, bo zdaj prevzel Romo. Novico so v klubu že potrdili, le nekaj ur po tem, ko so objavili informacijo, da dozdajšnji trener Paulo Fonseca po tej sezoni zapušča svojo pozicijo.

Portugalec je v Londonu ostal brez posla sicer sredi aprila, Tottenham je vodil 17 mesecev. "Navdušeni smo, da nam je uspelo pripeljati Mourinha. Jose je ovajal lovorike v vseh tekmovanjih in našemu projektu prinaša odločno vodstvo in izjemne izkušnje. Njegov podpis predstavlja velik korak v pravo smer pri gradnji zmagovalne mentalitete v klubu," je ob sklenitvi sodelovanja z Mourinhom izjavil predsednik Rome Dan Friedkin.

"Izjemna strast Rominih navijačev me je prepričala, da sprejmem to službo. Komaj čakam, da začnemo," pa je dejal Mourinho, ki je podpisal triletno pogodbo.

Poleg Tottenhama in Interja je v karieri sicer vodil še Benfico, Uniao de Leirio, Porto, s katerim je prav tako slavil v ligi prvakov, Chelsea, Real Madrid in Manchester United.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice