Šport > Nogomet
2419 ogledov

Klopp je mislil, da se Mourinho šali, a je bil smrtno resen

klopp mourinho Print Screen
Po derbiju angleškega prvenstva se je zaiskrilo med Joséjem Mourinhom in Jürgenom Kloppom.

Liverpool je v težko pričakovanem derbiju vodilnih ekip angleškega prvenstva doma na Anfieldu premagal Tottenham (2:1) in ima zdaj na lestvici tri točke prednosti pred Londončani. Srečanje je v 90. minuti odločil Roberto Firmino.

Redsi so bili boljši večji del obračuna. V prvem polčasu je bila žoga kar 77 odstotkov časa v njihovi posesti. Premoč je v 26. minuti kronal Mohamed Salah, sedem minut kasneje pa je iz protinapada izenačil Heung-min Son.

Tottenham je v drugem polčasu zaigral agresivneje, a zapravil več priložnosti, po prečki Sadia Maneja pa je bil v poslednjih trenutkih tekme natančen Firmino.

slaven bilić Dobil nogo Šport Legendarnega Hrvata ni odrešil niti remi s Cityjem

 | Avtor: Epa Epa
Po zadnjem sodniškem pisku sta se v vojni besed znašla Jürgen Klopp in José Mourinho. Slednji je nemškemu kolegu očital, da je bila njihova zmaga nezaslužena, kar je Kloppa spravilo v smeh, saj je mislil, da se Portugalec šali. A se ni.

"Rekel sem mu, da je boljša ekipa izgubila. Odvrnil mi je, da se ne strinja. To je njegovo mnenje. Med nama ni nobenega problema," je takoj po tekmi dejal Mourinho, kasneje pa za BBC namignil, da so Klopp in njegovi sodelavci vseskozi vršili pritisk na sodnike. "Če bi se jaz obnašal tako kot on, bi me izključili," je dejal.

Klopp je novinarjem priznal, da ga je izjava presenetila: "Po mojem mi je rekel, da je boljša ekipa izgubila. Mislil sem, da se šali, vendar se ni. To je vse. Mojega vedenja ni omenjal," je povedal.

Da je bil Mourinho pristranski, dokazuje statistika obračuna, iz katere je razvidno, da so branilci naslova dominirali v vseh prvinah igre.

Komentarjev 3
  • Avatar Sherry_Stevens
    Sherry_Stevens 09:21 18.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem prepr0stim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tis0č dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevn0. Za več podrobnosti ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • compracu 07:34 18.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za sseks

  • glocokdo 17:35 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - oddličen projekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks