Šport > Nogomet
741 ogledov

Mourinho si je po Fergusonu in Wengerju našel novega sovražnika

jose mourinho Print Screen
Jose Mourinho se je celo že začel kregati s Facebook profilom Arsenala.

Menedžer Tottenhama, "Posebni" Jose Mourinho je v zadnjih letih bolj kot po lovorikah znan po številnih verbalnih obračunih z drugimi trenerji. Toda tokrat se je spustil še nižje, saj se je spravil nad profil s socialnih omrežij.

Mourinho je namreč (precej neprofesionalno) odreagiral na objave Facebook profila Arsenala ter Topničarjem zabičal, da nimajo kaj proslavljati ter da naj bodo rajši tiho.

Mourinha je razjezila objava administratorjev Arsenalovih Facebook in Twitter profilov ob sramotnem porazu Tottenhama pri Sheffield Unitedu.

jose mourinho | Avtor: Epa Epa

"Ko lahko uživaš zgolj v težavah drugih, imaš resnične probleme. To pove več o njih, kot o nas" je bil besen Portugalec, ki je tekom svoje trenerske kariere vodil kar tri velike rivale Topničarjev, Chelsea, Manchester United in Tottenham, ter je že od nekdaj v salbih odnosih s privrženci Arsenala.

"Mislim, da če bi bili med najboljšimi štirimi, se ne bi ukvarjali s tem, da uživajo v težavah drugih. Nimajo ravno veliko priložnosti za slavje. So v podobni situaciji, kot mi," je svojo vojno z Arsenalovim profilom zaključil Mourinho.

Mourinho je tako verjetno prvi trener na svetu, ki se je dejansko spravil obračunati s profilom na socilanih omrežjih. Ostale trenerje ponavadi takšne stvari ne vržejo iz takta. Resnično "Posebni" trener...

Arsenal se sicer kljub katastrofalni sezoni nahaja tri mesta nad Tottenhamom, katerega je sredi sezone kot veliki rešitelj prevzel Mourinho, a se je igra kvečjemo še poslabšala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice