Šport > Nogomet
1077 ogledov

Neverjetno, koga nekdanji Arsenalov trener krivi za odpoved

unai emery EPA
Unai Emery ni najbolje sprejel odpovedi pri londonskem velikanu.

Nekdanji trener Arsenala Unai Emery naj bi našel razlog za neposrečeno avanturo pri londonskem klubu. Španec je namreč svoje nekdanje dekle imenoval za čarovnico ter jo obtožil, da je prav ona glavni krivec za njegovo trenersko katastrofo na klopi Topničarjev.

Španec je sicer na klopi kluba z Emiratesa preživel 18 mesecev, potem ko je nasledil legendarnega Arsena Wengerja. Španec se je na klopi Arsenala zadržal do sredine novembra 2019, nato ga je začasno zamenjal Fredrik Ljungberg, preden je vajeti Topničarjev prevzel aktualni trener Mikel Arteta.

unai emery "Bil bi najboljši, če..." Šport "Proti Barçi smo izpadli, ker ni bilo VAR-a, izločili so nas sodniki"

Emery sicer v javnosti ni nikoli govoril o svoji vezi s kar 13 let mlajšo Sacho Wright, ki se je v zadnjih dneh odločila, da se obrne na otoške tabloide ter jim odpre svojo dušo v zvezi z razmerjem z nekdanjim trenerjem Arsenala, s katerim je prekinila vezo septembra, a sta se za krajši čas pobotala v decembru:

Sacha Wright | Avtor: Instagram Instagram

"To je bilo obdobje, ko sem bila zanj jaz glavni krivec, da so ga zamenjali. Pravil mi je, da sem čarovnica ter da sem mu v življenje prinesla zgolj nesrečo. Nato me je obtožil, da je bil po koncu najinega razmerja zaradi vsega tega še pod dodatnim pritiskom. Tik pred novim letom sem odpotovala v San Sebastian, kamor me je nato poklical zgolj zato, da me je lahko obtožil, da sem jaz kriva, da je Arsenal izgubljal," je Wrightova spregovorila v razgovoru za The Sun.

Wrightova danes obžaluje, da se je sploh zapletla v razmerje z nekdanjim trenerjem Arsenala: "Vse sem mu verjela. Resnično sem pričakovala, da se bova poročila ter imela otroke. Mislila sem, da je po duši gospod ter družinski človek, toda on sploh ni pripravljen na resno zvezo," je razložila Wrightova, ki je za konec še opisala, kako je Španec obseden z nogometom:

Sacha Wright | Avtor: Instagram Instagram

"Zaradi tekem in njegovih obveznosti sva se redko videla, toda ko so igrali slabo, sem to prva izvedela, saj se je ves čas pritoževal. Govoril je, kako mu je hudo, pod kakšnim pritiskom je. Tudi sicer je v svojem prostem času ves čas le gledal nogomet ter spremljal rezultate. Tudi ko sva ležala v postelji, je imel v eni roki računalnik, v drugi tablico. Bilo je res zoprno, toda takrat sem to sprejela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice