Šport > Nogomet
1232 ogledov

Arsenalov kapetan: "Odj***te!"

Granit Xhaka Profimedia
Švicarski reprezentant je na bojni nogi z navijači Arsenala.

Arsenal se ni preveč izkazal v minulem krogu Premierliga, saj je ekipa Unai Emeryja osvojila le točko proti ekipi Crystal Palaca, kljub temu da je že od devete minute vodila z 2:0.

Mohamed Salah Liverpool Tottenham Premier League Šport L'pool strl trdovratni Tottenham, Man Utd zgrešil dve enajstmetrovki

Toda Arsenalov mestni tekmec se ni predajal in je preko enajstmetrovke Luke Milivojevića in zadetka Jordana Ayewa v 52. minuti izenačil. Rezultat se do konca ni več spreminjal, preostanek tekme pa je zaznamoval Arsenalov kapetan Granit Xhaka, ki je bil v 61. minuti po novi slabi predstavi zamenjan z Bukayem Sako.

Švicarski reprezentant ni najbolje sprejel menjave ter žvižge s tribun, tako da je glasno negodoval nad navijači, jim mahal z rokami, da naj ga žvižgajo še glasneje, nato pa jim zabrusil: "Fuck off! (Odj***te!)"

Xhaka pa se tu ni ustavil, saj je svoj protest nadaljeval s tem, da ni segel v roko trenerju, svoj dres je slekel in zmečkal, nato pa protestno zapustil igrišče ter se napotil v garderobo, namesto da bi se usedel med rezervne igralce.

Z reakcijo svojega kapetana ni bil zadovoljen niti Emery, ki je po tekmi obsodil njegovo dejanje: "Napravil je napako. O tem se bom z njim pogovoril v slačilnici in ne javno. Želim si, da ostane miren, to si resnično želim, čeprav je Xhaka tu zagotovo odreagiral narobe."

Granit Xhaka Tarča posmeha Šport Zaradi te poteze se kapetanu Arsenala smeji celotna Premierliga
Komentarjev 1
  • Avatar Flanestina
    Flanestina 23:01 28.oktober 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice