Šport > Nogomet
2147 ogledov

Zvezdnik prodal prijatelja, temu to ni bilo všeč

Alexandre Lacazette Arsenal Valencia Epa
Francoska reprezentanta sta poskrbela za precej smeha na socialnih omrežjih.

Novi član Barcelone Antoine Griezmann ne skriva, da ima rad računalniško igro Footbal Manager, kjer lahko v številnih ligah prevzamete posamezen klub in ga vodite na tekmah, kupujete igralce, sklepate z njimi pogodbe, načrtujete treninge..., opravljate torej delo prvega moža na klopi.

Freddy Adu Srbija Šport Zvezda Football Managerja pred debijem v Srbiji

Francoski zvezdnik se je na twitterju tako pohvalil z vodenjem londonskega Arsenala, šlo je za sezono 2022/23, kar je opazil tudi njegov reprezentančni kolega Alexandre Lacazette, ki sicer v resničnem življenju brani barve 13-kratnih angleških prvakov. Njegov kolega je v klub pripeljal številne zvezdnike, med njimi Raphaela Varana, Matthijsa de Ligta, Frenkieja de Jonga, Bruna Fernandesa, Jadona Sancha in Joaa Felixa, slednji je sicer zanimivo pri madridskem Atleticu v resnici nadomestil Griezmanna, Lacazette pa tako ni zasledil svojega imena.

"Kje sem pa jaz," je tako vprašal svojega prijatelja, odgovor pa mu ni bil všeč, bi bil pa verjetno marsikateremu navijaču Topničarjev, če se bi vse skupaj tudi uresničilo.

ANtoine Griezmann, Alexandre Lacazette | Avtor: twitter twitter

"V letu 2021 si osvojil Premier League, angleški ligaški pokal, ligo prvakov, evropski superpokal, klubsko svetovno prvenstvo, leta 2023 pa si bil prodan v Huddersfield Town za 23,5 milijonov," je Lacazettu namreč odgovoril Griezmann.

tatu Tatu Šport Obisk navijača, ki si je njegov obraz tetoviral na .... hmm, telo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice