Šport > Nogomet
422 ogledov

Obisk navijača, ki si je njegov obraz tetoviral na .... hmm, telo

Alexandre Lacazette
Zanimivo srečanje.

Napadalec londonskega Arsenala je naposled spoznal navijača, ki si je njegov obraz tetoviral na zadnjo plat. Ko so se poleti pojavile govorice, da je za topničarje zanimiv francoski napadalec Alexandre Lacazette, a da morajo Londončani zanj odšteti 60 milijonov evrov, je za mnoge to pomenilo, da se posel ne bo zgodil. Med njimi je bil tudi Sam Leach.

Ta je izjavil, da si bo nekam na svoje telo tetoviral obraz napadalca, če ga topničarji res kupijo. In 60 milijonov evrov kasneje se je moral 20-letni Leach odpraviti na tetoviranje. Takoj po podpisu s Francozom so ga namreč na izrečeno spomnili mnogi, med njimi tudi uradni twitter profil Arsenala.

Mladenič je moral nato ob tetoviranju štiri ure ležati na trebuhu na mizi, tetovažo je namreč dobil na zadnjo plat. "Naredil je odličen posel, ena stran je ostala še prosta," je dejal Leach.

Ko je za tetovažo izvedel francoski nogometaš, je želel spoznati mladeniča, zdaj pa se mu je želja tudi izpolnila. "Ko povabiš igralca, ki si je tvoj obraz tetoviral na ...telo," je srečanje s svojimi sledilci na twitterju zdaj delil Lacazette.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.