Šport > Nogomet
676 ogledov

Igralčev obraz si je tetoviral na zadnjo plat

"Res sem mislil, da ga ne bodo pripeljali," je dejal navijač, ki je sicer držal dano besedo.

Trener Arsenala Arsene Wenger v Angliji velja za nekoga, ki redko odpre denarnico pri prestopih nogometašev. Ko so se pojavile govorice, da je za topničarje zanimiv francoski napadalec Alexandre Lacazette, a da morajo Londončani zanj odšteti 60 milijonov evrov, je za mnoge to pomenilo, da se posel ne bo zgodil. Med njimi je bil tudi Sam Leach.

Alexandre Lacazette Prestopi Šport Rekordni nakup Arsenala, posel madridskih rivalov

Ta je izjavil, da si bo nekam na svoje telo tetoviral obraz napadalca, če ga topničarji res kupijo. In 60 milijonov evrov kasneje se je moral 20-letni Leach odpraviti na tetoviranje. Takoj po podpisu s Francozom so ga namreč na izrečeno spomnili mnogi, med njimi tudi uradni twitter profil Arsenala.

"Res sem mislil, da ga ne bodo kupili, pa saj Wenger nikoli ne zapravi toliko denarja na okrepitve. Motil sem se, a nimi žal," je dejal mladenič, ki je moral štiri ure na trebuhu ležati na mizi, tetovažo je namreč dobil na zadnjo plat. "Naredil je odličen posel, ena stran je ostala še prosta. Če bom spoznal Lacazetta, mu bom dejal, da me poveže z Alexisom Sanchezom. Ne bi mogel prenesti, da odide k Manchester Cityju, zato bi mu dejal, da bo pristal na drugi strani, če ostane pri nas," je dejal Leach, ki sicer prihaja iz Hulla.

Lacazette je bil navdušen

Vsa zgodba je prišla na ušesa tudi francoskemu napadalcu, ki je samo v minuli sezoni zabil 37 zadetkov za Lyon. Lacazette je bil nad potezo navijača navdušen. "Kdo je ta možak? Kontaktiraj mojo agencijo. Želim se srečati s tabo in ti podariti dres," je na twitterju zapisal Francoz. Sledil je odgovor: "Dobiva se v restavraciji Nando's!" Gre za verigo restavracij, ki so bile najprej odprte v Južni Afriki, največja specialiteta je piščanec na žaru. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.