Šport
166 ogledov

Vroča 'Genie' izgubila stavo

eugenie bouchard Instagram
Kanadska teniška lepotica Eugenie 'Genie' Bouchard bo zaradi poraza Atlante Falcons morala na zmenek z neznancem.

Nogometaši Atlante Falcons so bili zelo dobro na poti, da v finalu ameriške lige NFL, 51. super bowlu, premagajo New England Patriots, preden v nadaljevanju zapravili ogromno prednost in doživeli bridko razočaranje. Med navijači, ki so bili prepričani v zmago Atlante, je bila tudi kanadska teniška igralka Eugenie Bouchard.

''Vedela sem, da bo Atlanta zmagala,'' je pri vodstvu z 21-0 zapisala nekdanja peta igralka sveta in finalistka Wimbledona (2014). ''Če zmagajo Patriots, greva na zmenek?'' je na njeno objavo reagiral uporabnik TW1.

''Seveda,'' je samozavestno odvrnila Kanadčanka in svoje besede kmalu obžalovala. Patriots so se na krilih Toma Bradyja vrnili iz izgubljenega položaja in po neverjetnem preobratu osvojili končno lovoriko.

''Torej... kje živiš?'' je ostala zvesta svoji obljubi. ''Chicago. Hodim v šolo v Missouriju. Na zmenek lahko greva kadarkoli želiš,'' je odvrnil neznani srečnež. ''Lekcija me je izučila. Nikoli ne stavi proti Tomu Bradyju,'' je še zapisala Bouchardova. 

 

Paradise

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Jan 28, 2017 at 12:01pm PST

 

Holding the essentials: coconut & doritos

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Jan 29, 2017 at 2:05pm PST

 

Comin for ya 2017 - likin this arm definition

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Dec 30, 2016 at 4:06am PST

 

Hey derrrr

A photo posted by Genie Bouchard (@geniebouchard) on Nov 27, 2016 at 3:18pm PST

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.