Šport > Košarka
496 ogledov

NBA zvezdnik do neverjetne zmage

Nikola Vučević
Tako si krajša čas zvezdnik NBA moštva.

Črnogorski košarkar Nikola Vučević, član ekipe Orlando Magic, trenutno sodi med boljše centre v ligi NBA, v povprečju zbere po 20,7 točke, 8,7 skoka, 2,7 asistence in 1,4 blokade na tekmo, za razliko od večine svojih soigralcev pa očitno vneto spremlja tudi nogomet. Tako vneto, da ima med tekmami in potovanji našel čas za igranje legendarne računalniške igre Football Manager.

Freddy Adu Srbija Šport Zvezda Football Managerja pred debijem v Srbiji

Očitno se Vučević dobro znajde pri vodenju nogometne ekipe, saj mu je s Crveno zvezdo uspelo premagati tudi sloviti Real Madrid. Na twitterju je namreč objavil fotografijo, na njej pa je razvidno, da pet minut pred koncem dvoboja njegovo moštvo vodi z 2:1 proti galaktikom. Odločil se je za popolen bunker, na vprašanje sledilcev, ali mu je uspelo ubraniti prednost, pa je odgovoril pritdilno. "Da, da. Bunker je vzdržal," je sporočil veselo novico.

Med tistimi, ki jim je bila všeč Črnogorčeva objava, je bil tudi slovenski košarkar Beno Udrih. Manj všeč, vsaj zaradi klubske pripadnosti, je bila verjetno Luki Dončiću.

Vučevićevim ameriškim soigralcem verjetno ni popolnoma nič jasno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.