Šport > Košarka
3218 ogledov

"Dragić med najbolj podcenjenimi v NBA."

goran dragić
Nov dan, nove pohvale na račun slovenskega NBA zvezdnika.

Košarkarji Miami Heat so v novo sezono lige NBA krenili s porazom proti Orlando Magic, katerega član je črnogorski center Nikola Vučević. Ta je velik oboževalec Gorana Dragića, katerega uvršča v sam vrh najboljših organizatorjev igre onkraj luže.

Goran Dragić Aaron Gordon Orlando Magic Miami Heat NBA Šport Za Dragića se je sezona začela slabo

"Na evropskem prvesntvu je igral odlično. To je bila ena najboljših individualnih predstav v zgodovini EuroBasketa. Slovenijo je vodil do zlate medalje in na igrišču pustil svoje srce. Lepo je bilo videti, ker resnično uživam v takšnih predstavah," je povedal 213 centimetrov visoki Vučević.

nikola vučević | Avtor: Epa Epa

Po mnenju črnogorskega reprezentanta je Dragić eden od najbolj podcenjenih košarkarjev v ligi NBA. Med njegove močnejše točke prištevamo borbenost in nepopustljivost, ko pa temu dodamo še tehničnno podkovanost in nesporne kvalitete na parketu, dobimo dovršenega igralca.

"Goran je izjemen košarkar in v NBA že zelo dolgo igra na visokem nivoju. Mislim, da gre za enega najbolj podcenjenih igralcev v NBA. Ljudje mu dajo dovolj priznanja. On se bori, igro čvrsto in opravi svoje delo. Po mojem mnenju je eden najboljših organizatorjev igre v ligi," je povedal 26-letnik.

Besede so se dotaknile tudi zvezdnika Miami Heat. "To mi veliko pomeni. Tudi on je eden najboljših v ligi. Igral je v Evropi in v ZDA. Pozna različne stile igre. Kot vedno rečem, jaz sem bil ustvarjen za NBA, zato je meni lažje igrati tukaj kot v Evropi," je kolegu odvrnil Dragić.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice