Šport > Nogomet
60 ogledov

Računalniško igro zamešala za realnost

o'sullivan townsend Facebook
Krilnega nogometaša Tottenhama je za trenutek zgrabila panika, vendar je hitro spoznal, da gre za komično napako njegove boljše polovice.

Hazel O'Sullivan, izbranka nogometaša Tottenhama Androsa Townsenda, je postala zvezda družabnega omrežja Twitter, potem ko je priljubljeno nogometno igro Football Manager zamešala z realnim življenjem.

O'Sullivanova je na Twitterju zasledila, da je Townsend zamudil trening in posledično dobil kazen londonskega kluba. Manekenka ni opazila, da se objava nanaša na virtualno dogajanje v igri Football Manager, zato se je odločila, da bo o vsem skupaj povprašala svojega partnerja.

''Kdaj si dobil kazen, ker nisi prišel na trening? Pravkar sem videla na Twitterju,'' je vprašala.

Townsend je bil vidno presenečen. ''Huh? Dobil sem kazen? Pokaži,'' je odvrnil. Nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother mu je posredovala posnetek zaslona in dodala: ''Morda je šala?'' ''Hahahahaha, se šališ?'' je odvrnil nogometaš, ona pa ''Ne vem??''

Townsend je njun pogovor delil z nekaj manj kot 300.000 sledilci na družabnem omrežju Twitter in na uradni profil priljubljene igre naslovil vprašanje: ''Ali ji boste povedali vi ali jaz?'' ''Tole bomo prepustili kar tebi,'' so odgovorili pri Football Manager.

Zabaven pripetljaj je komentirala tudi glavna akterka. ''Dajte, no!'' je zapisala. ''Naj me nekdo podpre. Trgajo me na koščke. Samo počakajte, da pride domov,'' se je pošalila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.