Šport > Nogomet
118 ogledov

Koscielny se vrača v Francijo

koscielny Epa
Kapetan Arsenala bo kariero nadaljeval pri Bordeauxu.

Kapetan angleškega prvoligaša Arsenala Laurent Koscielny se vrača v svojo domovino Francijo, kjer bo nogometno pot nadaljeval pri prvoligašu Bordeauxu. Francoski klub je na svoji spletni strani potrdil, da je s 33-letnikom podpisal triletno pogodbo.

Francoski reprezentant si je želel prestop, zato z Arsenalom tudi ni odpotoval na pripravljalno turnejo po ZDA.

"V klubu smo zelo veseli, da bomo lahko računali na igralca s toliko izkušnjami na najvišji ravni," so sporočili iz francoskega prvoligaša. Vrednost prestopa ni znana, a mediji ocenjujejo, da gre za pet do šest milijonov evrov.

Koscienly se tako po devetih sezonah igranja na Otoku za topničarje vrača v domovino, kjer je pred tem igral za Lorient. Za Arsenal je odigral 353 tekem, kapetanski trak pa je prejel na začetku lanske sezone.

Lansko sezono je v angleškem prvenstvu sicer zbral samo 17 nastopov, saj ga je od zelenic oddaljilo okrevanje po poškodbi ahilove tetive.

Francoski branilec tako tudi ni zaigral na SP 2018 v Rusiji, zadnjo tekmo v dresu galskih petelinov pa je odigral marca 2018. Lani oktobra je dejal, da se je sicer po koncu SP nameraval reprezentančno upokojiti.

koscielny | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice