Šport > Nogomet
1231 ogledov

Za mladega zvezdnika Reala že konec sezone

Marco Asensio Profimedia
Udarec za zasedbo Zinedina Zidana.

Marco Asensio, nogometaš Real Madrida, ki je ta čas na turneji po Združenih državah Amerike, se je po prvih informacijah huje poškodoval. Potem ko je ponoči na prijateljski tekmi proti Arsenalu dosegel izenačujoči zadetek, se je nekaj minut pozneje zgrudil na tla. V klubu se bojijo, da ima 23-letnik raztrgano križno vez.

Mladi španski reprezentant je v drugem polčasu na nosilih zapustil igrišče, z reševalnim vozilom pa so ga nemudoma odpeljali v bolnišnico.

Po prvih informacijah si je raztrgal križno vez levega kolena, poroča španski dnevnik Marca. Če bodo dodatni zdravniški pregledi prvotno diagnozo potrdili, je za Asensia še pred uradnim začetkom že konec sezone 2019/20.

Topničarji so na dvoboju povedli z 2:0 v prvem polčasu, v drugem pa prejeli dva zadetka. Poleg Asensia je v polno nameril tudi odpisani Gareth Bale. Ta je v zaključku tekme tudi poskrbel, da je ostalo 2:2, saj je na golovi črti preprečil tretji zadetek Arsenala. Po enajstmetrovkah je nato slavil Real.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.