Šport > Nogomet
216 ogledov

Prvi nogometni zvezdnik, ki je že okreval

Mikel Arteta Arsenal Reševalni pas/Twitter
V zadnjem času je zbolelo precej nogometašev, iz Anglije pa zdaj prihaja dobra vest.

Trener angleškega nogometnega prvoligaša Arsenala Mikel Arteta, ki je 10. marca sporočil, da je bil pozitiven na novi koronavirus, po čemer so zaustavili angleško nogometno prvenstvo Premier League, dobro okreva. Za špansko televizijo La Sexta je 37-letni španski trener potrdil, da se počuti precej bolje.

"Po treh ali štirih dneh sem se začel počutiti bolje, imel sem spet več energije, tudi simptomi so izostali," je dejal Arteta. "Zdaj sem zelo dobro. Počutim se, da sem okreval po bolezni," je še dejal Španec, ki je konec minulega leta prevzel strokovne vajeti pri topničarjih, kjer je bil v igralski karieri tudi kapetan kluba, od svojega rojaka Unaija Emeryja.

paolo maldini Epidemija Šport Zbolela tudi legenda Milana in njegov sin

Iz tabora Arsenala so medtem sporočili, da bodo nogometaši še naprej trenirali na svojih domovih, saj so bili zaradi potrjene bolezni pri Arteti vsi v samoizolaciji.

"Vsi člani naše prve ekipe bi se morali k treningom vrniti v torek po prestani 14-dnevni osamitvi zaradi pozitivnega testa Mikela Artete. A glede na trenutni položaj glede pandemije virusa sars-cov-2 bi bilo neprimerno zahtevati od igralcev, da naj pridejo na trening," so zapisali pri topničarjih na klubski spletni strani in pojasnili, da bodo tako člani prve ekipe, ženska ekipa in akademija igralcev vsi ostali doma.

Paulo Dybala Koronavirus Šport Okužen še en veliki zvezdnik
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.