Šport > Nogomet
689 ogledov

To si je privoščil bivši zvezdnik ob porazu Liverpoola

Gary Neville
Kar nekaj privoščljivih reakcij ob porazu Liverpoola.

Navijači Liverpoola bodo po treh desetletjih le slavili lovoriko v angleškem prvenstvu, a mnogi so upali, nekateri celo zatrjevali, da bo njihovim ljubljencem uspelo ponoviti dosežek Arsenala, ki je v Premier League celotno sezono končal brez poraza. To se zdaj ne bo zgodilo, na sobotni tekmi je namreč izbrance Jürgena Kloppa s kar 3:0 premagal Watford. Ta je pred dvobojem celo zasedal predzadnje mesto na lestvici.

Virgil van Dijk Premier League Šport Kakšen šok, evropski prvak padel pri predzadnjem v ligi

Če so bili Liverpoolovi navijači po dvoboju razočarani, pa so se privrženci kar nekaj klubov prešerno veselili spodrsljaja Redsov. Med njimi so bili zagotovo navijači mestnega tekmeca Evertona, Liverpool pa je prav tako zelo osovražen pri tistih, ki stiskajo pesti za Manchester United. Še korak dlje je šla legenda rdečih vragov Gary Neville. Ta si je ob porazu Liverpoola privoščil šampanjec in s tem požel odobravanje pri pristaših svojega nekdanjega kluba in jezo pri fanih Liverpoola.

Veliko veselje je zavladalo tudi med topničarji. Arsenal namreč ostaja edini klub v moderni zgodovini angleškega nogometa, ki v posameznem prvenstvu ni klonil, s 44 tekmami brez poraza pa je Liverpool zaostal tudi za 49 dvoboji z vsaj osvojeno točko, ki jih je nanizal omenjeni severnolondonski klub.  

Pri Watfordu so ob tem na twiterju navijačem Arsenala namenili zapis z besedami 'Ni za kaj!', kot odgovor pa so prejeli številne pozitivne čivke s strani sogovornikov. Aktivni so bili tudi skrbniki Arsenalovih spletnih strani, Liverpoolu so sarkastično zapisali, da jim čestitajo 'za odličen niz neporaženosti', ostalo se je dalo prebrati med vrsticami.

Virgil van Dijk | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.