Šport > Nogomet
80 ogledov

Prestavljen obračun angleških velikanov

Premier League žoga Simbolična fotografija.
Vodstvo elitnega nogometnega tekmovanja na Otoku se je odločilo za preventivni ukrep.

Vodstvo angleške premier lige je zaradi nevarnosti širjenja novega koronavirusa prestavila obračun med Manchester Cityjem in Arsenalom, poročajo angleški mediji. Gre za preventivno odločitev vodstva tekmovanja, ki je upoštevalo tudi dejstvo, da so šli nekateri igralci Arsenala samovoljno v karanteno.

To so storili predvsem po objavi informacije, da se je lastnik grškega Olympiacosa Evangelos Marinakis okužil z novim koronavirusom, Arsenal pa je v šestnajstini finala lige Europa igral proti grškemu velikanu. Nekateri igralci topničarjev pa so se po izpadu iz tekmovanja po obračunu srečali z Marinakisom.

Olympiacos bo sicer pred praznimi tribunami gostil moštvo Wolverhamptona v osmini finala lige Europa, potem ko je Uefa zavrnila prošnjo angleškega kluba, da obračun prestavijo. Brez gledalcev se bodo odvila še srečanja LASK Linz - Manchester United, Rangers - Bayer Leverkusen v ligi Europa ter Bayern - Chelsea in Barcelona - Napoli v ligi prvakov.

V Veliki Britaniji so sicer do danes zjutraj zabeležili 382 primerov okužbe z novim koronavirusom, umrlo pa je šest ljudi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice