Slovenija
9051 ogledov

V Ljubljani uvedli omejitev, ki velja za poroke

Poroka
Upravna enota Ljubljana je od srede, 11. marca dalje, uvedla nov način sprejemanja strank v čakalnicah.

Upravna enota Ljubljana se je odločila omejiti število strank v čakalnicah na Sektorju za upravne notranje zadeve. Nov način sprejemanja strank v čakalnicah velja od danes naprej.

Tako glavni vhod, s tem pa dostop do glavne pisarne, oddelka za javni red, oddelka za promet in oddelka za matične zadeve, kot tudi oddelek za tujce, na sedežu Upravne enote Ljubljana bodo zaprti oziroma bo dostop za stranke omejen, gibanje strank pa bodo nadzirali predstavniki varnostne službe in zaposleni na upravni enoti.

"Upravna enota Ljubljana želi omejiti število čakajočih v čakalnicah, zato pozivamo vse stranke, naj na upravno enoto zahajajo le v primeru nujnih in neodložljivih upravnih storitev," pravijo na upravni enoti. "Obenem pa vljudno prosimo, da mladoporočencev na obredih za sklenitev zakonske oziroma partnerske zveze ne spremlja več kot 10 oseb."

Navedeni ukrepi so posledica širjenja novega koronavirusa v Sloveniji. Po zadnjih uradnih podatkih je v Sloveniji 34 oseb zbolelo za novim koronavirusom. O prvih primerih danes poročajo tudi z Notranjske, a informacije še niso uradno potrjene.

primorska 09.10.2007, fernetici, mejni prehod, policija, foto: Barbara Milavec Slovenija Takšni bodo od danes ukrepi na meji z Italijo

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice