Šport > Nogomet
415 ogledov

Zvezdnik z razkritjem, ki bo kratilo spanec Mourinhu

mourinho kane Epa
Angleški nogometni zvezdnik bo zapustil londonski klub, če bo imel občutek, da se ekipa ne pomika v pravo smer.

Kapetan angleške nogometne reprezentance Harry Kane vse bolj razmišlja o slovesu od Tottenhama. Kot pravi nogometaš, si želi naslovov, kar pa s Spursi ni možno.

Prav zato razmišlja, da bi zamenjal sredino, je najboljši strelec nogometnega svetovnega prvenstva 2018 povedal v pogovoru za televizijo Sky.

"Imamo odlično ekipo, a ni nam uspelo osvajati trofej. Zame je zelo težko, saj si vselej želim zmagati. Želim si naslove in to čim prej," je za Sky povedal 26-letni napadalec.

Trenutni odmor v angleški ligi mu pride še kako prav, saj okreva po poškodbi in šele konec aprila naj bi popolnoma ozdravel.

harry kane | Avtor: Epa Epa

Sicer pa iz Tottenhama prihaja tudi zanimiva novica, da je klub oz. trener Jose Mourinho za igralce pripravil treninge, ki jih bodo od danes dalje preko video napotkov opravljali doma.

"Privajamo se. Za vse nas je to seveda malo čudno, a sem zraven. Imamo napisane treninge, ki pa smo jih doslej lahko opravljali, kadar smo hoteli," je trenutno situacijo opisal nogometaš Harry Winks.

Izjema pri delu sta trenutno tudi poškodovana Nizozemec Steven Bergwijn in Korejec Sun Hueng-min, ki sta se začasno vrnila domov. Korejec, ki ima zlomljeno roko zaradi osebnih razlogov, Nizozemec pa z ženo v teh dneh pričakuje naraščaj, obenem pa ima poškodovanj gleženj.

Angleška elitna liga je prekinjena do konca aprila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice