Jose: "Ostal bom zvest samemu sebi"

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Mourinho je zdaj tudi uradno začel vojno s še enimi novinarji. Po italijanskih š Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Kar se je dolgo šušljalo, se je naposled uresničilo – Jose Mourinho je bil na tiskovni konferenci predstavljen kot novi trener Reala. "Sem Jose Mourinho, ostal bom zvest samemu sebi," pravi.
Oglej si celoten članek

Oglejte si galerijo z Mourinhove predstavitve v Madridu.
"Rad si zadajam izzive in Real je velik izziv. Zelo zaupam vase in v svoje trenerske sposobnosti," je bil prvi komentar Joseja Mourinha v Madridu. 

"Rad bi se zahvalil klubu za zaupanje in obljubil, da bom tudi v Madridu ostal zvest sebi. Sem Jose Mourinho, v Real pa sem prispel z vsemi svojimi kvalitetami in hibami. Moč mojih ekip ni v moči posameznih igralcev ali trenerja. Če bodo to igralci dojeli, pot do rezultatov ne bo težka," je nadaljeval.

Preverite, kaj o Realovi potezi z Mourinhom menijo slovenska trenerska imena.
"V veliko čast si štejemo, da smo v klub pripeljali enega najbolj uglednih trenerjev na svetu," je ob predstavitvi dejal Realov športni direktor Jorge Valdano: "Zaradi tega smo presrečni. To, da bo Jose vodil Real, je najbolje za klub." Mourinho bo pri belem baletu zamenjal Manuela Pellegrinija, ki je bil odpuščen pretekli teden, v preteklosti pa je vodil Porto, Chelsea in Inter.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.