Šport > Nogomet
14 ogledov

Jose: "Ostal bom zvest samemu sebi"

1/14
Žurnal24 main
Kar se je dolgo šušljalo, se je naposled uresničilo – Jose Mourinho je bil na tiskovni konferenci predstavljen kot novi trener Reala. "Sem Jose Mourinho, ostal bom zvest samemu sebi," pravi.

Oglejte si galerijo z Mourinhove predstavitve v Madridu.
"Rad si zadajam izzive in Real je velik izziv. Zelo zaupam vase in v svoje trenerske sposobnosti," je bil prvi komentar Joseja Mourinha v Madridu. 

"Rad bi se zahvalil klubu za zaupanje in obljubil, da bom tudi v Madridu ostal zvest sebi. Sem Jose Mourinho, v Real pa sem prispel z vsemi svojimi kvalitetami in hibami. Moč mojih ekip ni v moči posameznih igralcev ali trenerja. Če bodo to igralci dojeli, pot do rezultatov ne bo težka," je nadaljeval.

Preverite, kaj o Realovi potezi z Mourinhom menijo slovenska trenerska imena.
"V veliko čast si štejemo, da smo v klub pripeljali enega najbolj uglednih trenerjev na svetu," je ob predstavitvi dejal Realov športni direktor Jorge Valdano: "Zaradi tega smo presrečni. To, da bo Jose vodil Real, je najbolje za klub." Mourinho bo pri belem baletu zamenjal Manuela Pellegrinija, ki je bil odpuščen pretekli teden, v preteklosti pa je vodil Porto, Chelsea in Inter.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.