Jović: "Ulovljive so tudi Domžale"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Za Bobanom Jovićem je soliden jesenski del prvenstva, a navijači ljubljanske Olimpije še niso dočakali njegove prave eksplozije na travnati zelenici. Bo desni bočni branilec tudi pomlad preživel v zeleno-belem dresu?
Oglej si celoten članek

"Trenutno sem še vedno član Olimpije. Pogodba s klubom me veže do konca tekoče sezone, drugo pa je v domeni mojega zastopnika in klubskega vodstva, da se dogovarjata o tej tematiki. Gotovo je le, da se bom odzval začetku priprav 8. januarja, nato pa bomo videli, kaj se bo dogajalo naprej. Vse možnosti so odprte, od podaljšanja pogodbe z Olimpijo do selitve v tujino," pojasnjuje Boban Jović, za katerega naj bi se zanimali nekateri klubi na Poljskem in v Belgiji.

Cilj zmajev ostaja Evropa

"Osebno sem miren, nikamor se mi ne mudi, najpomembneje pa je, da se dobro pripravim in v nadaljevanju prvenstva, če seveda ostanem v Ljubljani, pripomorem Olimpiji do novih zmag in boju za nastope v enem izmed evropskih tekmovanj," dodaja 23-letnik, ki upa, da bodo zmaji spomladi konkurenčni za najvišja mesta v domačem prvenstvu. 

"Tudi sam sem bil del našega preporoda v drugi polovici tiste sezone, ko smo dominirali na domačih zelenicah. To je bilo v prvem mandatu Milenka Aćimovića na funkciji športnega direktorja. Upam, da se bo kaj podobnega zgodilo tudi v nadaljevanju letošnje sezone. Vse pa bo, jasno, odvisno od kakovosti igralskega kadra. Verjamem, da bo strokovno vodstvo našlo ustrezne okrepitve na perečih igralnih mestih in da bomo v nadaljevanju prvenstva konkurenčni za sam vrh," je optimističen nekdanji član Aluminija.

Zadnji dve tekmi pokvarili vtis

Ljubljančani so s porazoma v zadnjih dveh krogih malce izgubili priključek z Domžalami, Mariborom in Celjem, a je po Jovićevih besedah v drugem delu prvenstva še vse odprto.

"No, zadnji dve tekmi s Krko in Luko Koper nam ne služita na čast, a so nas poškodbe, kazni in manjši padec v formi stali še boljše točkovne bere. Z omenjenima porazoma so nam neposredni konkurenti za najvišja mesta, tu mislim predvsem na Maribor in Celje, nekoliko ušli, vendar sem prepričan, da je v nadaljevanju prvenstva še vse mogoče. Ob naših dobrih igrah so ulovljive tudi vodilne Domžale."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.