Šport
23 ogledov

Jović: "Ulovljive so tudi Domžale"

Jović Kalcer Radomlje Olimpija Ljubljana Facebook
Za Bobanom Jovićem je soliden jesenski del prvenstva, a navijači ljubljanske Olimpije še niso dočakali njegove prave eksplozije na travnati zelenici. Bo desni bočni branilec tudi pomlad preživel v zeleno-belem dresu?

"Trenutno sem še vedno član Olimpije. Pogodba s klubom me veže do konca tekoče sezone, drugo pa je v domeni mojega zastopnika in klubskega vodstva, da se dogovarjata o tej tematiki. Gotovo je le, da se bom odzval začetku priprav 8. januarja, nato pa bomo videli, kaj se bo dogajalo naprej. Vse možnosti so odprte, od podaljšanja pogodbe z Olimpijo do selitve v tujino," pojasnjuje Boban Jović, za katerega naj bi se zanimali nekateri klubi na Poljskem in v Belgiji.

Cilj zmajev ostaja Evropa

"Osebno sem miren, nikamor se mi ne mudi, najpomembneje pa je, da se dobro pripravim in v nadaljevanju prvenstva, če seveda ostanem v Ljubljani, pripomorem Olimpiji do novih zmag in boju za nastope v enem izmed evropskih tekmovanj," dodaja 23-letnik, ki upa, da bodo zmaji spomladi konkurenčni za najvišja mesta v domačem prvenstvu. 

"Tudi sam sem bil del našega preporoda v drugi polovici tiste sezone, ko smo dominirali na domačih zelenicah. To je bilo v prvem mandatu Milenka Aćimovića na funkciji športnega direktorja. Upam, da se bo kaj podobnega zgodilo tudi v nadaljevanju letošnje sezone. Vse pa bo, jasno, odvisno od kakovosti igralskega kadra. Verjamem, da bo strokovno vodstvo našlo ustrezne okrepitve na perečih igralnih mestih in da bomo v nadaljevanju prvenstva konkurenčni za sam vrh," je optimističen nekdanji član Aluminija.

Zadnji dve tekmi pokvarili vtis

Ljubljančani so s porazoma v zadnjih dveh krogih malce izgubili priključek z Domžalami, Mariborom in Celjem, a je po Jovićevih besedah v drugem delu prvenstva še vse odprto.

"No, zadnji dve tekmi s Krko in Luko Koper nam ne služita na čast, a so nas poškodbe, kazni in manjši padec v formi stali še boljše točkovne bere. Z omenjenima porazoma so nam neposredni konkurenti za najvišja mesta, tu mislim predvsem na Maribor in Celje, nekoliko ušli, vendar sem prepričan, da je v nadaljevanju prvenstva še vse mogoče. Ob naših dobrih igrah so ulovljive tudi vodilne Domžale."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.