Šport
21 ogledov

Prvi odhod pri Olimpiji

Olimpija Ljubljana Rudar Velenje Prva liga prvenstvo Stožice Valenčič SPS/nkolimpija.si
Po končanem jesenskem delu prvenstva, ki ga je Olimpija zaključila na četrtem mestu s 35 točkami, so v klubu že zavihali rokave. Po treh letih in pol se je od zeleno-belega dresa sporazumno poslovil krilni napadalec Filip Valenčič.

Omenjeni 22-letni Ljubljančan se je sporazumno razšel s klubom in je tako prvi nogometaš, ki je v zimskem prestopnem roku uradno končal svojo zgodbo z ljubljanskim prvoligašem.

"Glede na Filipov prispevek v zadnjem času in oceni strokovnega vodstva, smo se v klubu odločili, da mu pustimo prosto pot pri izbiri novega delodajalca. Valenčič je prispel v Olimpijo kot nadebuden in nadarjen mladenič, vendar mu v tem obdobju ni uspel pravi kakovostni preskok. Osebno mu želim veliko sreče na njegovi nadaljnji poti, saj gre za poštenega in dobrosrčnega fanta," je ob slovesu Filipa Valenčiča dejal športni direktor ljubljanske Olimpije Milenko Aćimović.

Z Valenčičevim odhodom se je prestopni rok v zmajevem gnezdu šele dobro začel. Na izhodnih vratih je še kar nekaj posameznikov, medtem ko je rubrika "prihodi" v tem trenutku še prazna. Najbolj deficitarni poziciji v moštvu sta oba bočna branilska položaja, za kateri ima športni direktor Aćimović zapisanih kar nekaj potencialnih kandidatov v svoji beležnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.