Šport
62 ogledov

Ačimović se še dogovarja z Omladičem

Omladič Valenčič Kalcer Radomlje Olimpija Ljubljana Facebook
Nogometaši Olimpije so sinoči brez večjih težav pred tri tisoč gledalci v Stožicah v 13. krogu Prve lige TS premagali Kalcer Radomlje (4:0), klubsko vodstvo pa se ukvarja s statusom odličnega vezista Nika Omladiča.

Ljubljančani so si pot do gladke zmage, s katero ostajajo v boju za vrh, začeli tlakovati že v 12. minuti, ko je po prekinitvi z glavo zadel Aleksander Rodić. V drugem polčasu so bili zmaji uspešni še trikrat, obenem pa je Miha Zajc zgrešil strel z bele točke.

"Po lepi predstavi v večnem derbiju v Mariboru sem imel nekaj težav z motivacijo fantov za ta dvoboj, vendar so na zelenici prikazali pravi obraz. Odigrali smo dobro tekmo in zasluženo prišli do novih treh točk," je bil zadovoljen domači trener Darko Karapetrović, ki je svojo igralsko kariero zaključil prav v Radomljah, za katere je na 61 tekmah dosegel 12 zadetkov. Za Radomlje je Karapetrović nastopal med letoma 2009 in 2012.

Pogajanja še potekajo

Na tiskovni konferenci po tekmi pa je tiskovni predstavnik Olimpije Aljoša Vekić pojasnil, zakaj v uradnem zapisniku ni bilo enega izmed nosilcev igre Nika Omladiča: "Nik se trenutno s športnim direktorjem kluba Milenkom Ačimovićem pogovarja o podaljšanju pogodbe s klubom, ki mu poteče po koncu sezone. Dokler zadeva ne bo rešena, bo igralec izven igralskega kadra."

Brez izjav za medije

25-letni Omladič je bil v uvodnem delu sezone ena izmed gonilnih sil Olimpije, zato si navijači upravičeno želijo njegovega čimprejšnjega povratka v moštvo. Vekić je pojasnil, da omenjeni igralec v naslednjem obdobju ne bo na voljo za izjave: "Klubsko vodstvo se je odločilo, da je boljše, če igralec ne daje izjav, dokler ne bodo pogajanja zaključena."

Olimpija Radomlje Stožice  Prva liga TS | Avtor: Twitter PrvaLigaSi Twitter PrvaLigaSi

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.