Šport
135 ogledov

Cime se je vrnil v Olimpijo

Sebastjan Cimerotič Žurnal24 main
Nekdanji reprezentančni napadalec in nogometna legenda ljubljanske Olimpije Sebastjan Cimerotić se vrača k zeleno-belim.

Kot so sporočili iz ljubljanske Olimpije, bo 40-letni Sebastjan Cimerotić, ki se je po igralski karieri podal v trenerske vode, znanje in izkušnje prenašal na mlajše selekcije kluba.

"Delo z otroki je nekaj najlepšega, a obenem predstavlja tudi veliko odgovornost. Ko sem sam začenjal svojo nogometno pot, je bilo zelo pomembno, kdo mi bo predajal znanje in izkušnje. Menim, da bom v sodelovanju s strokovnjaki v mladinskem pogonu uspešno sodeloval in pripomogel k ustvarjanju lepih nogometnih zgodb," je ob nastopu nove službe povedal Cimerotić.

"Olimpija moja največja ljubezen"

Priljubljeni napadalec ob klicu športnega direktorja in nekdanjega reprezentančnega soigralca Milenka Aćimovića, zdaj športnega dirketorja Olimpije, ni skrival navdušenja. "Vsi, ki me dobro poznajo, vedo, da je Olimpija moja največja ljubezen. Sem izjemno počaščen in vesel vrnitve v klub, ki mi je tako veliko dal. Zato bi se ob tej priložnosti zahvalil športnemu direktorju in upravi kluba na izkazanem zaupanju. Verjamem, da lahko v prihodnje Olimpijo dvignemo na še višjo raven," je povedal Cimerotić, sicer otrok Slovana.

"Vsi smo veseli, da se je Sebastjan vrnil med nas, kjer mu je tudi mesto. Temu klubu je ogromno dal, ima veliko nogometnega znanja, ki ga lahko prenese na naše najmlajše člane. Verjamem, da bodo naši najzvestejši privrženci pozdravili Cimetov prihod v klub, a tokrat v drugačni vlogi. Skupaj gremo naprej v nove zmage," pa je dejal Aćimović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.