Šport > Nogomet
80 ogledov

Torres nasmejal Stožice

Olimpija, Chelsea Rok Dolenc
Španski reprezentant Fernando Torres je bil v zadnjih letih že večkrat tarča zbadljivk, tudi v Stožicah je nasmejal občinstvo.

Kot verjetno že veste, je londonski Chelsea preteklo nedeljo na prijateljski tekmi v Stožicah premagal ljubljansko Olimpijo (2:1). Za Angleže sta v drugem polčasu zadela novinca Diego Costa in Kurt Zouma, potem ko je "zmaje" v prvem delu v vodstvo poplejal Nik Kapun, zato pa se je z nenatančnostjo spet "izkazal" Fernando Torres

Pri vodstvu Chelseaja z 2:1 se je Torres po predložku z leve znašel povsem sam pred praznimi vrati, rezervni vratar Olimpije Aljaž Ivačič bi bil nemočen ob vsaj približno normalnem strelu, toda španski napadalec je žogo s prsmi (!) poslal čez prečko, čeprav je bil od golove črte oddaljen zgolj tri metre.

Torres je po prestopu iz Liverpoola na Stamford Bridge zgrešil že kopico imenitnih priložnosti, pri Redsih in še prej pri madridskem Atléticu pa je veljal za izjemnega strelca. Letos se bo moral za mesto v napadu moštva Joséja Mourinha boriti s povratnikom Diderjem Drogbajem in odličnim reprezentančnim kolegom Costo, tako da se "El Niñu" ne obeta zajetna minutaža.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.