Juanfran s pismom opravičila

Foto: EPA
Foto: EPA
Juanfran se je opravičil navijačem madridskega atletica za zgrešeno enajstmetrovko v finalu lige prvakov.
Oglej si celoten članek

Juanfran je bil edini nogometaš, ki je v soboto zapravil enajstmetrovko na finalu lige prvakov proti Realu. Žogo je poslal v vratnico, v naslednjem poizkusu pa je Cristiano Ronaldo zadel in mestnemu tekmecu Atletica prinesel 11. evropski naslov.

Desni bočni branilec se je že na stadionu s solzami v očeh opravičeval zbranim navijačem Rojiblancosov, ki so svojega igralca nagradili z aplavzom.

Juanfran se je v pismu, ki so ga objavili na uradnem instagram računu kluba, še enkrat opravičil in se zahvalil za podporo po koncu tekme.

"Klub sem zaprosil, da se lahko v pismu obrnem na vas in povem, kaj čutim. Nikoli ne bom pozabil na naklonjenost, ki ste mi jo izkazali, ko sem prišel prositi za odpuščanje. Moje solze so se odražale v obrazih tisočih navijačev Atletica, ki so napolnili tisti del stadiona ter mi pomagali, da se spopadem z veliko žalostjo, ki sem jo takrat čutil. Cenim tudi podporo soigralcev, trenerjev in vseh, ki klub spremenijo v veliko družino," je zapisal Juanfran

"Rad bi se vam tudi zahvalil, ker vselej verjamete v nas in ker dokazujete, da je Atletico nekaj posebnega, drugačnega in da naša srca bijejo močneje kot druga. Pred dvema letoma sem vam dejal, da se bomo vrnili v finale, zdaj vam povem, da bo naš kapetan Gabi še dvignil pokal lige prvakov in da ga bomo proslavili na trgu Neptuno. Rad vas imam," je še dodal občasni španski reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.