Junak slovenske pravljice dobil nogo

Foto: Profimedia
Nekdanji slovenski selektor je izgubil službo.
Oglej si celoten članek

Vodstvo košarkarske ekipe Phoenix Suns je odpustilo trenerja Igorja Kokoškova, nekdanjega selektorja slovenske reprezentance, s katero je osvojil evropski naslov. Sonca zdaj iščejo novega trenerja.

Kokoškov je na klopi Phoenixa zdržal le eno sezono, v kateri je zbral zgolj 19 zmag, kar 63-krat je izgubil. Skupaj s Clevelandom so sonca sezono NBA končala na predzadnjem mestu lige.

Kokoškov je bil prvi glavni trener kluba v zgodovini lige NBA, ki ni bil rojen v ZDA. Srbski strokovnjak z ameriškim potnim listom je bil pred epizodo v Phoenixu pomočnik trenerja pri ekipah Los Angeles Clippers (2000-2003), Detroit Pistons (2003-2008), Phoenix Suns (2003-2013), Cleveland Cavaliers (2013-2014), Orlando Magic (2015) in Utah Jazz (2015-2018).

Video Končnica kot v starih časih: Množičen pretep v NBA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.