Jure Košir prireja dobrodelni turnir golfa

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Nekdanji vrhunski alpski smučar Jure Košir bo 22. septembra priredil dobrodelni turnir v golfu. Na Kraljevem igrišču na Bledu bo nastopilo več kot 80 domačih in tujih igralcev v šestih kategorijah. Dogodek se bo pričel ob 11.00 uri, sredstva pa bodo namenjena Ustanovi za pomoč otrokom z rakom.
Oglej si celoten članek

Dogodek, za katerega organizatorji načrtujejo, da bo postal tradicionalen, bo pod enim "swingom" gostil tako domače kot tuje igralce, saj se bodo Juretu Koširju, ki bo turnir "Swingit!" z začetnim udarcem tudi odprl, pridružili tudi njegovi športni kolegi, ki so z njim tekmovali na belih strminah.

"Vesel sem, da nam je uspelo organizirati dogodek, kjer lahko dejansko združimo prijetno s koristnim. Igranje na mojem 'domačem' igrišču na Bledu, tekmovanje z nekdanjimi sotekmovalci in prijatelji ter vihtenje palic za dober namen - pomoč otrokom z rakom. Njim bomo namreč namenili celoten znesek, ki ga bomo pridobili iz naslova igralnin. Zavedam se, da je to le majhen prispevek, vendar z malimi koraki in potrpežljivostjo lahko tako v dobrodelnosti kot tudi v športu dosežemo velike rezultate," je dejal Jure Košir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.