Šport
21 ogledov

Jure Košir prireja dobrodelni turnir golfa

Jure Košir Mediaspeed.net
Nekdanji vrhunski alpski smučar Jure Košir bo 22. septembra priredil dobrodelni turnir v golfu. Na Kraljevem igrišču na Bledu bo nastopilo več kot 80 domačih in tujih igralcev v šestih kategorijah. Dogodek se bo pričel ob 11.00 uri, sredstva pa bodo namenjena Ustanovi za pomoč otrokom z rakom.

Dogodek, za katerega organizatorji načrtujejo, da bo postal tradicionalen, bo pod enim "swingom" gostil tako domače kot tuje igralce, saj se bodo Juretu Koširju, ki bo turnir "Swingit!" z začetnim udarcem tudi odprl, pridružili tudi njegovi športni kolegi, ki so z njim tekmovali na belih strminah.

"Vesel sem, da nam je uspelo organizirati dogodek, kjer lahko dejansko združimo prijetno s koristnim. Igranje na mojem 'domačem' igrišču na Bledu, tekmovanje z nekdanjimi sotekmovalci in prijatelji ter vihtenje palic za dober namen - pomoč otrokom z rakom. Njim bomo namreč namenili celoten znesek, ki ga bomo pridobili iz naslova igralnin. Zavedam se, da je to le majhen prispevek, vendar z malimi koraki in potrpežljivostjo lahko tako v dobrodelnosti kot tudi v športu dosežemo velike rezultate," je dejal Jure Košir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.