Juvanova in Jakupovićeva zagotovili obstanek

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenska ženska teniška reprezentanca bo še eno leto članica prve evroafriške skupine pokala Fed.
Oglej si celoten članek

Na turnirju v Bathu pri Bristolu si je Slovenija obstanek zagotovila šele v dodatnem dvoboju proti Gruziji, v katerem sta Kaja Juvan in Dalila Jakupović upravičili svoji uvrstitvi na svetovni računalniški lestvici.

Kaja Juvan je v prvem nizu nadigrala Mariam Bolkvadze s 6:1, v drugem pa je tekmica pri zaostanku 1:3 predala dvoboj. Dalila Jakupovič je bila boljša od Jekaterine Gorgodze s 6:4 in 6:4.

Če izvzamemo točko, ki jo je Sloveniji podarila Grčija, potem ko je bil zadnji dvoboj v skupini že odločen, sta bili to edini zmagi izbrank kapetana Andreja Kraševca.

OP Avstralije Ubijalski žreb za Slovence

Pokal Fed, 1. evroafriška skupina (za obstanek): 

SLOVENIJA 2-0 GRUZIJA
Kaja Juvan - Mariam Bolkvadze 6:1, 3:0 predaja
Dalila Jakupovič - Jekaterino Gorgodze 6:4, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.