Juwan Howard bo Teliček

Foto: Žurnal24 Juwan Howard bo podpisal pogodbo z Dallasom.
Košarkar Juwan Howard naj bi podpisal pogodbo z ekipo Dallas Mavricks. Howarda je Minnesota Timberwolves izplačal, tako da je ta prost igralec.
Oglej si celoten članek

Severnoameriško košarkarsko moštvo NBA Dallas Mavericks se je tik pred začetkom nove sezone, le nekaj ur pred uvodno tekmo San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers, o sodelovanju dogovorilo s prostim igralcem Juwanom Howardom. Štiriintridesetletni veteran košarkarskih igrišč naj bi še danes podpisal pogodbo, tako da bo lahko za Teličke zaigral že na njihovi uvodni tekmi 62. sezone NBA, na gostovanju pri Cleveland Cavaliers. Howard, ki je v povprečju v svoji dvanajstletni karieri v dresu šestih različnih moštev dosegal po 16,1 točke in 7,1 skoka na tekmo, je postal prost igralec, potem ko so ga pri Minnesota Timberwolves izplačali. "Juwan je bil za nas preveč lepa priložnost, da bi jo kar tako izpustili iz rok. On je rojeni zmagovalec in za nas gotovo velika okrepitev," je dejal predsednik Donnie Nelson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.