Šport > Košarka
12 ogledov

Juwan Howard bo Teliček

Juwan Howard bo podpisal pogodbo z Dallasom. Žurnal24 main
Košarkar Juwan Howard naj bi podpisal pogodbo z ekipo Dallas Mavricks. Howarda je Minnesota Timberwolves izplačal, tako da je ta prost igralec.

Severnoameriško košarkarsko moštvo NBA Dallas Mavericks se je tik pred začetkom nove sezone, le nekaj ur pred uvodno tekmo San Antonio Spurs - Portland Trail Blazers, o sodelovanju dogovorilo s prostim igralcem Juwanom Howardom. Štiriintridesetletni veteran košarkarskih igrišč naj bi še danes podpisal pogodbo, tako da bo lahko za Teličke zaigral že na njihovi uvodni tekmi 62. sezone NBA, na gostovanju pri Cleveland Cavaliers. Howard, ki je v povprečju v svoji dvanajstletni karieri v dresu šestih različnih moštev dosegal po 16,1 točke in 7,1 skoka na tekmo, je postal prost igralec, potem ko so ga pri Minnesota Timberwolves izplačali. "Juwan je bil za nas preveč lepa priložnost, da bi jo kar tako izpustili iz rok. On je rojeni zmagovalec in za nas gotovo velika okrepitev," je dejal predsednik Donnie Nelson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.