Kača zmotila gladko zmago slovenskih prvakinj

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Prekmurke so zlahka opravile s prvo letošnjo evropsko oviro.
Oglej si celoten članek

Z nastopi v Evropi so začele tudi slovenske prvakinje v nogometu - Nona Pomurje Beltinci. V uvodni tekmi domačega turnirja v Gornji Radgoni so visoko (6:1) ugnale latvijsko moštvo Rigas. V finalu se bodo pomerile z ukrajinskim Žitlobudom, ki je ugnal (5:1) NSA iz Sofije, le zmagovalec pa se uvrsti v drugi krog.

Za Pomurke, ki so gospodarile na igrišču, so zadele Kaja Korošec (9.), Špela Kolbl (11.), Sara Makovec (41., 61.), Živa Rakovec (82.) in Špela Rožmarič (85.).

Med bolj neobičajnimi pa je bil dogodek v 29. minuti, ko je na igrišče zašla kača, zato je sodnik tekmo za nekaj minut prekinil, da so žival odstranili z zelenice.

Kljub dobri igri pri slovenskih prvakinjah izpostavljajo, da so favoritinje četrtkove tekme nogometašice iz Harkova. "Ukrajinska ekipa je sestavljena iz kakovostnih igralk, vse po vrsti pa so profesionalke. Tehnično niso na naši ravni, v drugih delih zagotovo. Predvsem pa si želim, da predramim še tiste tri, štiri naše igralke, da pokažejo vse, kar znajo," pa spletna stran Sportal povzema trenerja domače ekipe Sandija Bauerja.

Prekinil molk Ronaldo udaril po mizi: "Tega ne morem več dopuščati"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • MK
    21:58 18. Avgust 2021.

    Povsem neprimerno ravnanje, za slovo jo je še brcnil, pa tudi drugače se kač ne lovi tako, da se jim …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.