Šport > Nogomet
5856 ogledov

Ronaldo udaril po mizi: "Tega ne morem več dopuščati"

Epa
Portugalski napadalec ima dovolj natolcevanj v zvezi z njegovo prihodnostjo.

Cristiano Ronaldo je prekinil medijski molk in v obširnem zapisu na Instagramu negiral vsa namigovanja, da naj bi v kratkem zapustil Juventus.

V zadnjih dneh so namreč medije širom sveta preplavile govorice, da se Ronaldov čas v Torinu nezadržno izteka, med možnimi destinacijami pa se najpogosteje omenjajo Manchester City, Paris Saint-Germain in celo Real Madrid, kjer je Portugalec preživel najboljša leta kariere.

Na govorice v zvezi z Realom se je kar z objavo na družbenih omrežjih odzval že trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti. "Cristiano je legenda Reala in zelo ga spoštujem, toda nisem prosil zanj ali načrtoval njegove vrnitve. Usmerjeni smo v prihodnost," je zapisal italijanski strateg.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa
Kmalu zatem je čistega vina javnosti nalil tudi glavni akter neobstoječe prestopne sage. Ronaldo je kategorično zavrnil možnost vrnitve v Madrid in ostro obsodil širjenje nepreverjenih informacij. "Vsi, ki me poznajo, vedo, kako predan sem svojemu delu. Manj govoričenja in več akcije, to je moto, h kateremu stremim že celo kariero. V luči vsega, kar se govori in piše v zadnjem času, pa moram razjasniti določene reči."

"Še bolj kot do mene je neresno medijsko poročanje o moji prihodnosti nespoštljivo do klubov, ki so v središču teh govoric, kot tudi do njihovih igralcev in osebja," je zapisal Ronaldo in nato spregovoril izključno o Realu.

"Moja zgodba v Realu je napisana in dokumentirana. V besedah, številkah, pokalih, lovorikah, rekordih in naslovih. Je v muzeju na Bernabéuu in v zavesti vsakega navijača," je poudaril 36-letnik in dodal, da so občutki spoštovanja in naklonjenosti vzajemni.

"Poleg govoric iz Španije krožijo tudi številne druge zgodbice, ki me povezujejo s številnimi klubi iz najrazličnejših lig, ne da bi pri tem sploh poskušali odkriti resnico. Prekinjam svoj molk, saj ne morem več dopuščati, da se ljudje še naprej tako igrajo z mojim imenom. Osredotočen sem na svojo kariero in pripravljen na vse izzive, ki so pred mano. Vse ostalo? Samo govorice."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.